Channel Youtube Rosi Atmaja : Pembahasan soal Identitas Trigonometri

Channel Youtube Rosi Atmaja : Seri Parenting membuat kalung sendiri dari manik-manik

10/02/10

In the momment of silent


I've been sitting here

Under the pale moonlight

Trying to figure out this life


I see clouds hanging on my mind

Then it's fall down

Rain on my soul

Wash my yesterday


I wish I could stand in the wind,

I wish I were free like water,

Flowing down

Under the warmth of the sun


But, now it's cold

So obscure

All alone, just by myself

Among the valley of doubt


People don't know about

The things I said and do

They don't understand

About what I've been through

All they know is blaming and judging


But we get what we put in, right ?

And people get what they deserve

That was Kidrock said


We could never make everyone satisfy

There're always like and dislike

Love and hate


Dear heart,

No matter what happen in this river of life

Stumble and fall

We have to stay strong,

We have to keep holding on





PS : I dedicated this poem to my brother Auliawi Ahmad. I try to write a poem like yours, but I realize I'm not so good in this way. I appreciate your awards. That was a big honor for me. Thank you.



14 komentar:

  1. wau i really appreciated this, tq so much sist :) n i agree with u to be always strong n keep strengthen our spirit for faced the life...Nice poem :)

    BalasHapus
  2. Nice poems about moment of silent. Keep your mood Rosi.

    BalasHapus
  3. U're not alone
    together we stand
    I'll be by Ur side
    U know I'll TaKe Ur HaND

    Keep holding on
    coZ U know we'll make it through..
    just stay strong
    cOz U know I'm here 4 U

    there's nothing U could say
    nothing U could do..
    there's no other way when it comes to D'truth

    So far away
    I wish I were here
    before it's Too LaTe, this could all disappear
    before D'doors CLoSe
    and it comes to an end..
    with U by my side I WiLL Fight n Defend..
    ?!:-D%*+

    BalasHapus
  4. Ros aku mau nanggapi soal cinta sejati yg kamu pertanyakan di blogku , sebenarnya aku disitu bukan mengagungkan cinta sejati, tapi menyadari jika "tak ada yg abadi" namun juga percaya "tak ada yg mustahil" dengan usaha dan berdoa akan mendapatkan cinta sejati...intinya begitu :) btw ada apa dgn true love, segitu pahitkah? kalau iya sama dong hehehe

    BalasHapus
  5. hi.. just dropping by here... have a nice day! http://kantahanan.blogspot.com/

    BalasHapus
  6. Keep walking, whatever they say....

    BalasHapus
  7. wow cool..nice poem buddy,,keep on blogging..cheers

    BalasHapus
  8. I think rosi has the potential to make a good poem like bro Aulawi :)

    BalasHapus
  9. wah selamat ya buat awardnya...hihihi
    seneng deh tuh mas aulawi dapet puisi lagi XD

    BalasHapus
  10. Puisinya bagus kok mbak. Memang kadang diperlukan keberanian utk menjadi diri sendiri ya...

    BalasHapus
  11. Wah, ada puisi bagus disini. Mantap mbak...
    Sering-2 ya buat puisi... :)

    BalasHapus
  12. entah aku masih sama atau udh berbeda. kacamataku sdh tanggal. rambutku sdh tak lagi panjang. tubuhku tak lagi ceking, dan aku gak peduli tulisanku skrg tanpa rima yg seirama.
    tapi satu yang kuingat dan, insyaALLAH akan selalu kuingat, bahwa aku masih sempat mengenal seorang wanita yang dalam kuncupnya selalu menunggu untuk mekar, menyembunyikan keindahan yg memang tak perlu diperlihatkan. Distorsinya membahana di balik alunan piano orkestra yang lembut tapi mantap.
    sekarang sepatuku udh siap untuk berlari, ranselku udh cukup berisi bekal awal, tubuh dan jiwaku sedia untuk negara. hanya doa yg dulu pernah kudapat darimu, yg kuharap msh bisa kulihat sebelum aku mengambil pijakan pertamaku...

    BalasHapus

Jangan sungkan tinggalkan komentar anda disini agar kita dapat saling berbagi pandangan dan pengetahuan. Salam kenal, dan terimakasih telah berkunjung.